Vizija društva

Logo Rokometna sola 2009 - zelvicaNaša vizija je vzgoja mladih v športu in športnem življenju. Menimo, da vsak mladostnik za zdravo življenje potrebuje gibanje, rekreacijo in zdrav način življenja. Rokomet je prav taka dejavnost, ki razgiba in vzgaja mladostnike, krepi timsko delo in daje članom občutek pripadnosti. Vsekakor si v prihodnjih letih želimo postati ena najbolj prepoznavnih rokometnih šol v Sloveniji.

 

V sezoni 2013/2014 je naš cilj, da bomo z našim trenerskim kadrom postaviti trdne temelje šmarski rokometni šoli. V preteklosti smo se z mlajšimi selekcijami redno uvrščali na finalne turnirje v vseh mlajših kategorijah. Pri najmlajših si teh uspehov želimo tudi v prihodnje. Da bo temu tako tudi v prihodnje za vsako selekcijo skrbita po dva trenerja. S tem pristopom bodo igralci posameznih ekip hitreje napredovali, saj se jim dva trenerja lažje posvetita, kot samo eden. Ekipe, ki tekmujejo v državnih ligah trenirajo štirikrat do petkrat tedensko, ter imajo med sezono tekme skoraj vsak vikend.

IMG_4549

Uspehi članske ekipe so nas navduševali že v preteklih sezonah, dobre predstave pa si želimo tudi v prihodnje. Cilji članske ekipe so jasni, primarni cilj je igrati dober rokomet in napredovati. V vsakem primeru, pa stabilnost ekipe, tako igralska kot finančna. Ekipa je skoraj v celoti sestavljena iz doma vzgojenih rokometašev, kar si želimo tudi v prihodnje. Borbeni domači igralci so tisti, ki s srčno igro na tribune privabljajo vsako leto večje število gledalcev, dobro vzdušje na igrišču in na tribunah pa v kraju kot je Šmartno pomeni največ. Menimo, da je šmarska rokometna šola dovolj močna, da vzgoji igralce, ki bodo krojili jedro ekipe, ki bo tekmovala v članski kategoriji tudi v prihodnjih sezonah.

 

 Bodite z nami, saj skupaj zmoremo več!