Uspešni le kadeti

By
Updated: October 28, 2018

Mladinci – 1. državna rokometna liga (5. krog)

RD HERZ ŠMARTNO : RD LL GROSIST SLOVAN                     28 : 34 (12 : 19)

Za Herz Šmartno so igrali: Sadar, Pleško, Hofer 1, Golob, Jerina 7, Zobarič 3, Rozina 7, Smodiš, Škrabanja 3, Planinšek 1, Kužnik, Dolšek 2, Žižek 4. Trener: Grega Močnik.

V prvem polčasu preveč napak v napadu in obrambi, kar so gostje izkoristili. V drugem polčasu je šmarska ekipa prišla že na 25:27, a na koncu ni uspela narediti preobrata.

 

Kadeti – skupina JUG (6. krog)

RD HERZ ŠMARTNO : RK SEVNICA                                               28 : 26 (12 : 13)

Za Herz Šmartno so igrali: Kužnik, Brinovec, Pleško 11, Gradišek 1, Fortuna 5, Ostrež 4, Jerina 2, Gorše, Ulčar 3, Tratar, Požek, Dragar, Zupan 2. Trener: Midhad Muratovič.

Zelo izenačena tekma, kjer bi se lahko rezultat prevesil tudi v korist gostov. Domača ekipa je na koncu z boljšo igro, dobrimi obrambami Kužnika in tudi malo sreče le zmagala.

 

Starejši dečki B – skupina CENTER II (6. krog)

MRK KRKA : RD HERZ ŠMARTNO                                                  40 : 23 (20 : 9)

Za Herz Šmartno so igrali: Vrhovec, Kotar 1, Oliverović-Femec 1, Smodiš 2, Peterlin 2, Žan Elsner 1, A. Zupan 3, Kogovšek 1, Verbovšek 3, Morgan, Lupše 4, Rozina 5, Meserko, J. Zupan.. Trener: Aleš Šmejc.

 

Starejši dečki B – skupina CENTER II (7. krog)

RD HERZ ŠMARTNO : RD RIKO RIBNICA                                   17 : 20 (7 : 11)

Za Herz Šmartno so igrali: Vrhovec, Kotar, Oliverović-Femec 1, Smodiš 4, Peterlin 1, Žan Elsner, A. Zupan, Kogovšek, Verbovšek 1, Lupše 2, Hauptman 1, Rozina 4, Kodre, Bučar, J. Zupan, Verhovec 3. Trener: Aleš Šmejc.

Starejši dečki B so odigrali še 2 tekmi pred krompirjevimi počitnicami. V Novemu mestu so se pomerili z enim izmed favoritom lige, kljub borbenosti so na koncu izgubili. Na domači tekmi so gostili ekipo iz Ribnice, ter se dolgo časa upirali, a na koncu so gostje le odnesli domov obe točki.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.