Štiri tekme v enem tednu

By
Updated: December 23, 2018

Mlajši dečki B – skupina JUG (8. krog)

MRD DOBOVA : RD HERZ ŠMARTNO                        9 : 21 (5 : 8)

Za Herz Šmartno so igrali: Drnovšek, Oliverović-Femec 2, Šuštaršič 1, Peterlin, A. Zupan 2, Ža. Elsner 3, Kogovšek, Verbovšek 5, Hauptman 2, Rozina 4, Kotar, Bučar 1, Golob 1. Trener: Aleš Šmejc.

Šmarska ekipa je že od začetka povedla in kontrolirala rezultat. Nova visoka zmaga, ekipa je še vedno na 1. mestu brez izgubljene točke.

 

Starejši dečki B – skupina CENTER II (13. krog)

RD HERZ ŠMARTNO : MRK KRKA                            26 : 39 (9 : 16)

Za Herz Šmartno so igrali: Vrhovec, Kotar 3, Oliverović-Femec 1, Smodiš 1, Peterlin 1, J. Zupan, A. Zupan, Ži. Elsner 4, Kogovšek 3, Verbovšek 2, Morgan, Lupše 7, Rozina 1, Bučar 1, Verhovec 2. Trener: Aleš Šmejc.

Gostje iz Novega mesta so še drugič premagali Šmarčane. Že od začetka tekme so povedli in na koncu tekme tudi zasluženo zmagali.

 

Starejši dečki B – skupina CENTER II (1. krog – zaostala tekma)

MRD DOBOVA : RD HERZ ŠMARTNO                      27 : 17 (14 : 11)

Za Herz Šmartno so igrali: Vrhovec, Kotar 3, Oliverović-Femec 1, Peterlin 2, A. Zupan 1, Ža. Elsner, Kogovšek 1, Verbovšek 5, Hauptman, Rozina 3, Bučar 1. Trener: Aleš Šmejc.

Tokrat je oslabljena šmarska ekipa izgubila na gostovanju v Dobovi. Domači so prikazali boljšo igro in na koncu tudi zmagali.

 

Starejši dečki B – skupina CENTER II (14. krog)

RD RIKO RIBNICA : RD HERZ ŠMARTNO              22 : 18 (12 : 7)

Za Herz Šmartno so igrali: Kotar 2, Peterlin 1, J. Zupan, A. Zupan 2, Ža. Elsner 2, Kogovšek, Verbovšek 3, Vrhovec, Rozina 3, Bučar 1, Meserko, Verhovec 4. Trener: Aleš Šmejc.

V Ribnici se je tekma prav tako odgirala med tednom, tako da so šmarčani bili ponovno oslabljeni. Mlada ekipa se je borila in drugi polčas tudi dobila, a za več kot minimalen poraz ni bilo možnosti.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.