Starejši dečki in kadeti nadaljujejo s tekmami

By
Updated: February 20, 2017

Starejši dečki A – nadaljevanje polfinale D (2. krog)

RD HERZ ŠMARTNO : RK GORENJE VELENJE          31 : 34 (11 : 16)

Za Herz Šmartno so igrali: Kužnik, Pleško 13, Aškerc 1, Fortuna 2, Ostrež 1, U. Jerina, T. Ulčar 8, S. Ulčar, Požek, Rozina 6. Trener: Franci Zidar.

Tekma se je začela izenačeno, do rezultata 11:11 ni nobena ekipa povedala za več kot 2 zadetka. Nato pa so gostje do konca polčasa naredili delni izid 0:5 in odšli na odmor z lepo prednostjo. V drugem polčasu se je drugi del začel dokaj izenačeno, domača ekipa se je proti koncu tekme prebližala na dva zadetka (28:30, 29:31), a do preobrata ni prišlo. Zaslužena zmaga za goste iz Velenja.

 

Kadeti – nadaljevanje polfinale D (2. krog)

RD HERZ ŠMARTNO : RK ČRNOMELJ                          33 : 26 (14 : 17)

Za Herz Šmartno so igrali: Kužnik, Garantini 2, Jesenšek, Golob 1, Smodiš, T. Jerina 3, Pibernik-Klančnik 7, Hofer 1, D. Jamnik 8, Rozina 4, Dolšek 2, Žižek 2, Škrabanja 3. Trener: Midhad Muratovič.

V prvem polčasu so boljšo igro prikazali gostje, ki so odšli na odmor s tremi zadetki prednosti. V drugem delu pa že takoj popolnoma druga slika domačih. Z borbeno igro v obrambi so goste prisili na slabe strele in napake, rezultat je bil izenačen že pri 18:18, ter kasneje 20:20. Od tega rezultata dalje pa je igrala le domača ekipa. Odlični Gal Pibernik-Klančnik je dobro zadeval iz levega krila, pomagali so mu tudi ostali soigralci, razlika se je višala in znašala največ tudi 8 zadetkov. Čestitke kadetom za zelo dobro tekmo!

Leave a Reply

Your email address will not be published.