Mlajši dečki suvereno, mladinci prekratki za zadetek

By
Updated: November 29, 2017

Mlajši dečki B – skupina JUG (5. krog)

RD RUDAR : RD HERZ ŠMARTNO         11 : 17 (5 : 7)

Za Herz Šmartno so igrali: Vrhovec, Kotar, Oliverović-Femec, A. Zupan 1, Peterlin 1, Elsner 9, Kogovšek 4, Verbovšek, Morgan, Lupše 1, Hauptman, Rozina, Kodre 1, Bučar. Trener: Aleš Šmejc.

V Trbovljah se je obetala težka tekma, saj je bil to derbi lige. Domača ekipa je sicer večino časa zaostajala, vendar je pri rezultatu 11:11 izenačila. Šmarski rokometaši so nato odigrali zelo dobro končnico, ter na koncu zasluženo zmagali.

 

Starejši dečki A – skupina JUG (7. krog)

RD HERZ ŠMARTNO : RK SEVNICA         21 : 53 (9 : 26)

Za Herz Šmartno so igrali: Smodiš, Aškerc 2, Gradišek 4, Brinovec, Verhovec, Jerina 2, Gorše 1, Ulčar 4, Tratar, Požek 5, Zupan 3. Trener: Jaka Avsec.

Sevnica je bila velik favorit že pred tekmo, saj je ena najboljših ekip v svoji generaciji. To vlogo so tudi upravičili ter visoko zmagali. Največ zadetkov za goste je dosegel Mitja Janc, kar 16, ki počasi stopa po poti starejšega brata.

 

Mladinci – 2. DRL JUG (6. krog)

RD RUDAR : RD HERZ ŠMARTNO            32 : 31 (16 : 19)

Za Herz Šmartno so igrali: Sadar, Garantini, Katič, Cirar 4, Jerina 1, Pibernik-Klančnik 1, Justin 9, Škrabanja 1, Planinšek 1, Dolšek 1, Žurga 5, Ostrež, Bučar 1, Ritonja 1, Mandelj 6. Trener: Grega Močnik.

V Trbovljah smo spremljali napeto mladinsko tekmo, ki so jo na koncu dobili domači igralci. V prvem polčasu boljša igra šmarske ekipe ter vodstvo tudi pet zadetkov. V drugem delu je domača ekipa izenačila pri 22:22, ter se je do konca tekme igralo “gol-za-gol”. Na koncu nekaj več športne sreče, ki so uspeli povesti in do konca zadržati vodstvo.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.