Mladinci z dvema visokima zmagama!

By
Updated: March 28, 2018

Mladinci – 2. DRL (FINALE 1. do 6.) (4. krog)

RD HERZ ŠMARTNO : ŠD ŠKOFLJICA PEKARNA PEČJAK         30 : 21 (15 : 11)

Za Herz Šmartno so igrali: Sadar, Garantini 1, Katič 1, Cirar 4, Jerina 3, Justin 8, Škrabanja 3, Planinšek, Dolšek, Žižek 2, Ostrež, Jamnik 1, Ritonja 2, Mandelj 5. Trener: Grega Močnik.

Po porazu v Mariboru je Šmarska ekipa doma pričakala ekipo iz Škofljice. Že takoj v prvem polčasu je z dobro obrambo onemogočila gostujoče strelce, ter na polčasu vodila za 4. V drugem delu podobno nadaljevanje, dobro je branil tudi vratar Sadar. Kmalu vodstvo za +10 pri 25:15. Domača ekipa je do konca tekme odigrala pametno in mirno ter na koncu zasluženo visoko zmagala.

 

Mladinci – 2. DRL (FINALE 1. do 6.) (5. krog)

RD RUDAR : RD HERZ ŠMARTNO                                                   24 : 35 (13 : 18)

Za Herz Šmartno so igrali: Garantini 3, Katič 1, Cirar 5, Jerina 4, Justin 12, Škrabanja 2, Planinšek 2, Dolšek 2, Žižek 1, Sadar, Ostrež, Jamnik, Ritonja, Mandelj 3. Trener: Grega Močnik.

V Dvorani Polaj smo spremljali derbi z “rivali” iz Trbovelj. Domača ekipa je imela na začetku tekme nekaj pobude, do rezultata 9:9 pa je bila tekma večino izenačena. Potem pa boljše igra šmarskih mladincev, ki so do prvega polčasu povedli za 5. V drugem delu pa odlično nadaljevanje Šmarčanov, nekaj odličnih obramb Maksa Sadarja, ter kmalu neulovljivo vodstvo 18:28. Do konca tekme smo videli še kar nekaj zadetkov, ter ob zadnjem pisku veliko veselje mladinske ekipe RD Herz Šmartno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.