Mladinci z dvema porazoma

By
Updated: November 29, 2018

Mladinci – 1. mladinska liga (7. krog)

RD HERZ ŠMARTNO : RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO        28 : 29 (13 : 17)

Za Herz Šmartno so igrali: Sadar 1, Pleško 1, Golob, Jerina 3, Zobarič 5, Rozina 9, Smodiš, Jamnik 1, Škrabanja 2, Planinšek 1, Kužnik, Dolšek 1, Žižek 4. Trener: Grega Močnik.

V prvem polčasu so favoriti iz Celja povedli, ter tudi uspešno nadzirali rezultat do konca prvega polčasa. Pri domačih je zelo dobro branil Maks Sadar, ki je ohranjal nižjo razliko. V drugem delu so gostje začeli še bolje, ter povedli že 15:24. Mnogi so že mislili, da je tekma odločena, a se domača ekipa s tem ni strinjala. Sledilo je odlično nadaljevanje mladincev Herz Šmartna. Razlika se je nižala, pri rezultatu 28:28 pa se je popolnoma izničila. Gostje iz Celja so imeli še zadnji napad, iz katerega so nekaj sekund pred koncem izsilili sedemmetrovko……. Po tekmi so si domači fantje zaslužili velik aplavz domačih gledalcev, nekaj negodovanja pa je bilo zaradi nekaterih sodniških odločitev.

 

Mladinci – 1. mladinska liga (8. krog)

RK TRIMO TREBNJE : RD HERZ ŠMARTNO                            34 : 28 (19 : 16)

Za Herz Šmartno so igrali: Sadar, Jamnik 2, Zobarič 5, Rozina 2, Planinšek 1, Žižek 6, Škrabanja 1, Smodiš 1, Kužnik, Jerina 9, Golob, Dolšek 1. Trener: Grega Močnik.

Domača ekipa je z navezo bratov Kotar hitro povedla že z 15:7, a so Šmarčani do polčasa razliko le uspeli znižati. V drugem delu je bila tekma bolj izenačena, a je bilo razliko težko loviti oz. znižati. Domača ekipa je tekmo uspešno pripeljala do konca ter zasluženo zmagala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.