Mladinci še brez poraza, kadeti s pomembno zmago v Trbovljah

By
Updated: October 28, 2017

Mladinci – 2. DRL JUG (3. krog)

RD HERZ ŠMARTNO : RK DOL TKI HRASTNIK                  30 : 25 (19 : 10)

Za Herz Šmartno so igrali: Sadar, Garantini, Jerina 3, Pibernik-Klančnik 3, Justin 6, Škrabanja 4, Planinšek, Dolšek 1, Žižek 2, Žurga 5, Ostrež 2, Bučar 1, Mandelj 3. Trener: Grega Močnik.

V prvem polčasu je domača ekipa igrala dobro ter že kmalu vodila z visoko razliko, ki je tik pred koncem prvega polčasa znašala že 10 zadetkov. V drugem delu malo slabša igra domačih, ki so v določenih trenutkih odigrali brezglavo, gostje so se do konca tekme uspeli približati na 5 zadetkov zaostanka.

 

Kadeti – skupina JUG (8. krog)

RD RUDAR : RD HERZ ŠMARTNO                              27 : 31 (11 : 19)

Za Herz Šmartno so igrali: Kužnik, Slapničar, Pleško 10, Hofer 2, Golob 1, Fortuna 4, Ostrež, Jesenšek, Smodiš, Kotar, Jamnik 3, Rozina 5, Žižek 6. Trener: Midhad Muratovič.

V prvem krogu so igralci Rudarja v Šmartnem dosegli tesno zmago, a tokrat so bili šmarski fantje odločni, da pridejo iz gostovanja z zmago. Že v prvem polčasu odlična igra in visoko vodstvo. V drugem delu je vodstvo znašalo tudi 10 zadetkov, a se domači igralci niso predali. Proti koncu tekme so razliko vztrajno manjšali, vendar je za morebiten preobrat zmanjkalo časa. Kadetom v tem trenutku ta zmaga prinaša 3. mesto v skupini jug.

Leave a Reply

Your email address will not be published.