Kadeti za konec trikrat zmagali

By
Updated: December 23, 2018

Kadeti – skupina JUG (13. krog)

RK SEVNICA : RD HERZ ŠMARTNO                             30 : 38 (14 : 19)

Za Herz Šmartno so igrali: Kužnik, Brinovec 1, Pleško 13, Gradišek 3, Ostrež 5, Jerina 1, Gorše, Ulčar 2, Tratar, Požek, Rozina 12, Zupan 1. Trener: Rok Derenčini.

V Sevnici so kadeti odigrali zelo dobro tekmo. Že v prvem polčasu so visoko povedli, razpoložena sta bila Jan Pleško in Luka Rozina. V drugem delu še boljša igra ter na koncu tudi zasluženo visoka zmaga. Pri domačih se je izkazal Črt Pinterič z 14 zadetki.

 

Kadeti – skupina JUG (10. krog – zaostala tekma)

RD HERZ ŠMARTNO : RK KRŠKO                                 41 : 38 (22 : 17)

Za Herz Šmartno so igrali: Kužnik, Brinovec, Pleško 13, Gradišek 2, Ostrež 4, Jerina 1, Gorše, Ulčar 4, Požek 1, Rozina 16, Zupan. Trener: Rok Derenčini.

V tekmi z veliko zadetki so bili uspešnejši domači kadeti, ki so tako ohranjali možnost direktnega napredovanja. V prvem počasu so domači igralci vodili večino časa in tako je bilo tudi na polčasu. V drugem delu so gostje iz Krškega prišli do izenačenja pri 30:30, proti koncu tekme pa so domači spet strnili vrste, dobro je branil tudi Sebastjan Kužnik, ter na koncu tudi zmagali.

 

Kadeti – skupina JUG (14. krog)

RD HERZ ŠMARTNO : RK DOL TKI HRASTNIK      36 : 26 (20 : 14)

Za Herz Šmartno so igrali: Brinovec 1, Pleško 7, Gradišek 2, Ostrež 6, Jerina 2, Gorše 3, Ulčar 6, Tratar 1, Požek 2, Rozina, Zupan 6. Trener: Rok Derenčini.

Ob odsotnosti vratarja Sebastjana Kužnika je moral med vratnici stopiti Luka Rozina, vseeno pa so bili domači igralci precej močnejši od gostov iz Dola pri Hrastniku. Na koncu so z visoko razliko tudi zmagali. Na koncu so osvojili 3. mesto v skupini JUG, ki jih pelje v dodatne kvalifikacije za četrtfinalno ligo, ker se bodo pomerili z RK Jeruzalem Ormož in RK Grča Kočevje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.