Uspešni le starejši dečki B

By
Updated: October 3, 2018

Mladinci – 1. državna rokometna liga (2. krog)

RK GORENJE VELENJE : RD HERZ ŠMARTNO                     31 : 19 (15 : 10)

Za Herz Šmartno so igrali: Kužnik, Zobarič 4, Rozina 2, Planinšek, Žižek 5, Hofer 1, Jamnik 5, Jerina 1, Dolšek, Škrabanja 1. Trener: Grega Močnik.

Domača ekipa je pokazala precej več na tekmi, kjer so Šmarčani nastopili oslabljeni. Že v prvem polčasu so hitro visoko povedli, dobro so odigrali tudi drugi polčas.

 

Kadeti – skupina JUG (3. krog)

RK KRŠKO : RD HERZ ŠMARTNO                                              29 : 19 (16 : 13)

Za Herz Šmartno so igrali: Kužnik, Brinovec, Pleško 7, Gradišek, Fortuna 3, Ostrež 2, Jerina, Gorše, Ulčar 1, Tratar 2, Požek, Dragar 2, Rozina 1, Zupan 1. Trener: Midhad Muratovič.

Do 11:11 je bila tekma izenačena, potem pa so domači začeli igrati bolje. V drugem delu so šmarčani popolnoma popustili, domači pa so dodobra napolnili mrežno in visoko zmagali.

 

Starejši dečki B – skupina CENTER II (3. krog)

RK GRČA KOČEVJE : RD HERZ ŠMARTNO                            16 : 27 (9 : 11)

Za Herz Šmartno so igrali: Vrhovec, Kotar, Oliverović-Femec, A. Zupan 2, Peterlin, Elsner 6, Verbovšek, Morgan, Lupše 9, Rozina 4, Kodre 4, Bučar, J. Zupan, Verhovec 2. Trener: Aleš Šmejc.

Na gostovanju v Kočevju so fizično močnejši domači prvi polčas še držali tempo s hitrimi šmarčani. V drugem polčasu pa več niso mogli slediti hitri igri, ki je na koncu prinesla visoko zmago.

Leave a Reply

Your email address will not be published.