Poročilo pokalne tekme proti RK Dol TKI Hrastnik

By
Updated: November 6, 2013

Poročilo pokalne tekme:

Včeraj je bila v Dvorani Pungrt »ponovitev« zadnje tekme, kjer sta se srečala ista nasprotnika, tokrat v pokalnem tekmovanju. Domača ekipa je nastopila oslabljena, saj je manjkal kapetan Aleš Šmejc. Prvi polčas je bil do polovice tekme izenačen, nato pa so gostje z boljšo igro v obrambi in napadu povedli, ter polčas dobili z visokih 6 zadetkov razlike. V prvem delu se je pri domačih poškodoval še Dejan Berglez. V drugem delu gostje niso popuščali, pri domačih pa so na igrišče do konca tekme stopili prav vsi igralci, ki jih je imel trener Jaka Keše na voljo. Vseeno pa je bila razlika previsoka, gostje iz Dola pri Hrastniku so tekmo brez težav pripeljali do konca in se zasluženo veselili uvrstitve v ¼ finale pokala Slovenije.

RD HERZ ŠMARTNO – RK DOL TKI HRASTNIK 26:32 (12:18)

RD Herz Šmartno: Berdajs (4 obrambe), Justin 3, Gradišek 3, Novak 2, Hauptman 1, Urban Poglajen, Vojin 3, Luka Poglajen 1, Muratovič (4 obrambe), Cestnik, Sadar, Bučar 1, Avsec 5, Žiga Berglez 2, Močnik 2 ter Dejan Berglez 3 zadetke. Trener: Jaka Keše.

RK Dol TKI Hrastnik: Klepej 4, Ajdari 7, Marinček, Zore 2, Rožej, Cenkar (10 obramb), Ribič 1, Bauerheim 4, Žekar (2 obrambi), Guček, Hribšek 5, Lisec 3, Ramič 3, Jakopič 2, Jazbec 1 ter Draksler. Trener: Aleš Filipčič.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.