Nova spletna stran Rokometnega društva Herz Šmartno

By
Updated: October 28, 2013

Končno! Prihaja nova spletna stran rokometnega društva Herz Šmartno. Upamo, da vam bo všeč.  Zaslužili bi si jo že pred leti, predvsem takrat, ko je članska ekipa igrala v 1. NLB Leasing državni rokometni ligi in ko smo medijsko pozornost še kako potrebovali. Vendar kot pravijo, bolje pozno kot nikoli. Tudi danes nam ni lahko, a kljub finančni sliki, ki v državi ni najlepša, se še vedno trudimo, da ohranjamo stik z najboljšimi. Na tekmovalnem in organizacijskem področju. Zato smo s skoraj ničnimi finančnimi izdatki in mnogimi prostovoljnimi urami uspeli postaviti spletno mesto rokometnega društva Herz Šmartno.

Namenjena je vsem! Navijačem, staršem, igralcem, upravi, sponzorjem, donatorjem in vsem prijateljem našega društva in rokometa nasploh. Njen dejanski namen je, na enem mestu zbrati ogromno količino podatkov o rokometnem društvu Herz Šmartno in čim bolj ažurno obveščati vse zainteresirane o našem delovanju.

Vabljeni h komentiranju, všečkanju, deljenju in tvitanju naših novic. Prav tako bomo veseli komentarjev, predlogov, kritik in celo pohval glede nove splete strani, ki jih lahko zapišete pod to novico ali pa posredujete na info@rdsmartno.si. V kolikor je kdo zainteresiran za sodelovanje pri pripravi in objavi novic, ga z veseljem povabimo v naše vrste.

Uživajte!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.