Članska ekipa doma proti Krki

By
Updated: September 30, 2017

Danes člani doma, čaka nas zanimiva tekma proti MRK Krka. Starejši dečki gostujejo v Sevnici, kadeti pa šele v četrtek v Dobovi.

Člani – LIGA NLB (4. krog):
Sobota, 30.09.2017, ob 19:00
RD HERZ ŠMARTNO : MRK KRKA

Kadeti – skupina JUG (4. krog):
Četrtek, 05.10.2017, ob 17:30
MRD DOBOVA : RD HERZ ŠMARTNO

Starejši dečki A – skupina JUG (2. krog):
Sobota, 30.09.2017, ob 10:00
RK SEVNICA : RD HERZ ŠMARTNO

 

Pred današnjo tekmo imamo tudi dve izjavi iz obeh taborov.

Peter Bahovec, RD Herz Šmartno: “Proti Dobovi smo imeli dobro tekmo, vendar nas je na koncu tekme neizkušenost stala dve točki. Sedaj prihaja Krka, ki se je lansko sezono uvrstila v ligo za prvaka in ima zelo izkušeno in uigrano ekipo. Pričakujemo borbeno igro, vendar smo dokazali, da lahko igramo proti drugim ekipam, zato bomo videli, kaj bo prinesel sam potek tekme.”

Jan Irman, MRK Krka: “Letos je liga zelo izenačena, zato smo na vsaki tekmi enako motivirani za zmago. Začeli smo sicer slabo, a smo se pravočasno dvignili proti Ribnici. Odhajamo v Šmartno, ki je novopečeni prvoligaš. Gre za zelo dobro ekipo, ki igra dobro tako doma kot v gosteh. Igrajo hitro igro, krasi jih tudi borbenost do zadnje minute tekme. Na tekmo se pripravljamo kot na vsako do sedaj, torej preko video analize in temu prilagojenega treninga. Če želimo ponoviti lanski uspeh, torej uvrstitev v ligo za prvaka, moramo nadaljevati, kar smo začeli proti Ribnici. V Šmartno odhajamo močno motivirani, da v Novo mesto prinesemo novi dve točki.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.