Krokarji

KDO SMO KROKARJI – SMO ZVESTI NAVIJAČI RD HERZ ŠMARTNO

Ideja o ustanovitvi Navijaške skupine Krokarji sega v sezono 2008/09. Organizacijski odbor v sestavi Tone Justin, Julijana Fašing, Franci Šircelj in Maja Okorn se je nekajkrat sestal, da bi ustanovil navijaško skupino, ki bi z glasnim in športnim navijanjem naše šmarske rokometaše spodbujala na tekmah, jih s tem še dodatno motivirala in tako prispevala droben delež k njihovim zmagam.

16.7.2009 so v prostorih RD Šmartno 99 sprejeli odločitev, da se zaradi interesa ljubiteljev šmarskega rokometa oblikuje navijaška skupina z namenom, da bi vodeno in organizirano ter v duhu »fair play-a« navijala na domačih in gostujočih tekmah. Določili so datum ustanovnega zbora in predlagali ime Navijaška skupina Krokarji ter do zbora pripravili osnutek grafične podobe, pravilnik Navijaške skupine Krokarji in Kodeks navijanja Navijaške skupine Krokarji. 20.08.2009 se je v prostorih RD Šmartno 99 na ustanovnem zboru Navijaške skupine Krokarji zbralo 17 ljubiteljev šmarskega rokometa. Na tem zboru je bila ustanovljena Navijaška skupina Krokarji.

Najprej je bil brez barv, a kmalu smo ga še polepšali in mu dodali čudovite barve.

Krokar - logotipkrokar

Prvi predsednik, Gregor Bokal, je bil izbran na prvem rednem letnem druženju 31.08.2009. Ta dan je bil tudi sprejet Pravilnik Navijaške skupine Krokarji in Kodeks navijanja Navijaške skupine Krokarji ter določen končni izgled grafične podobe. Navijaška skupina Krokarji ni samostojno društvo ampak deluje v okviru RD Herz Šmartno. Imamo zagotovo najstrožji in jasno zapisan kodeks fair play navijanja in ostro nasprotujemo vsakršnemu neprimernemu obnašanju. Nismo največja navijaška skupina pa tudi dolgoletne zgodovine še ni za nami. Trdimo lahko, da smo ena najzvestejših navijaških skupin na področju Slovenije, ki svoje ljubljence bodri od prve do zadnje minute srečanja – tudi v tistih najtežjih trenutkih, ko je na semaforju za nas neugoden rezultat.

Prvo leto se je včlanilo kar 40 članov, trenutno pa štejemo okoli 25 članov. Naša želja je, da bi postali še številčnejši, zato vabimo vse rokometne navdušence, da se nam pridružijo.

Za vse informacije smo vam na voljo na tel. št. 040 861 712 (Maja Okorn).

Pridružite se nam, saj SKUPAJ ZMOREMO VEČ!

 

Skupaj glasno in fair play navijajmo, da se nasprotniku zašibijo kolena

in zatresejo roke ter našim fantom tako pomagajmo do zmage!